Login

Activitate parohie

      Duminică, 12 februarie 2017, după Ziua internațională a bolnavilor, Parohia Ortodoxă Lazaret din municipiul Bacău a găzduit o activitate din cadrul Programului social eparhial „Bolnav am fost și M-ați cercetat”,derulat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim. În acest sens, au fost invitate să participe la slujba Sfintei Liturghii 20 de persoane din cadrul Asociației Nevăzătorilor din România, Filiala Bacău, cu scopul de a evoca împreună grija Bisericii față de persoanele bolnave.

Duminică, 6 martie, la Biserica ”Adormirea Maicii Domnului” Lazaret din municipiul Bacău a avut loc o întâlnire de suflet între membrii comitetului parohial, angajați ai fundației și 15 persoane aflate în detenție în cadrul Penitenciarului Bacău.

Duminică, 28 februarie, la ora 17-00, în cadrul conferințelor lunare organizate de parohia noastră, vom avea ca invitat pe Pr. Liviu Petcu, Asistent Cercetător ştiințific al Universităţii „Alexandru loan Cuza” din Iaşi, Doctor în Teologie la facultatea de teologie „Andrei Şaguna” din Sibiu cu calificativul „Magna cum Laude”. Autorul mai multor cărți, ralph lauren outlet compendii şi antologii tematice patristice.

Puteți sprijini construcția noii biserici și activitățile parohiei noastre, completând formularul 230 prin care 2% din impozitul pe care l-ați plătit în anul 2016 va fi direcționat către parohia noastră.

Formularul personalizat cu datele parohiei se găsește la Pangar (magazinul bisericesc), ralph lauren outlet după completarea acestuia va rugăm să îl returnați. Dacă stiți și alte persoane dornice de a ne sprijini vă rugăm să le dați si lor un formular.

Miercuri, 2 decembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim a oficiat Taina Sfântului Maslu la biserica parohiei Lazaret din municipiul Bacău.

Aducerea Sfintelor Moaste al Sf Ioan Rusul

Sf Ioan Rusul